Home » VOIP-oplossingen

VOIP-oplossingen.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

VOIP-oplossingen zijn dé toekomst voor telefonie op de werkvloer. VOIP, of Voice Over IP, houdt in dat u gaat bellen via het eigen interne netwerk van uw bedrijf. Dit biedt een grotere flexibiliteit dan bellen via traditionele telefooncentrales. Intercare uit Gent helpt u graag bij het ontwikkelen van VOIP-oplossingen op maat voor uw bedrijf.

Wij bedenken doeltreffende VOIP-oplossingen

De interne communicatie binnen een bedrijf is enorm belangrijk voor een vlotte bedrijfsvoering. Daarom is het echt een noodzaak om een goed systeem voor telefonie te hebben. VOIP-telefonie is de ideale oplossing hiervoor. Voice Over IP is een vorm van cloudcommunicatie waarbij u een eigen netwerk hebt om te bellen binnen uw bedrijf. De VOIP-centrale kan de bestaande telefooncentrale volledig vervangen, of enkel ondersteunen. Met VOIP kunt u bijvoorbeeld ook gesprekken opnemen of verschillende wachtmuziekjes afspelen. Het is dus een onmisbaar onderdeel van uw werkplek in de cloud. Bij ons IT-bedrijf uit Gent kunt u terecht voor de meest geavanceerde en adequate VOIP-oplossingen voor uw bedrijf.

cloud illustratie

Kies voor efficiënte communicatie met VOIP-telefonie

Heeft u interesse in onze VOIP-oplossingen? Neem dan contact met ons op via het nummer +32 9 210 75 10. We hebben ook een online contactformulier. Indien gewenst, kan een van onze specialisten in uw bedrijf langskomen voor een IT-audit, waarin we de volledige infrastructuur van uw bedrijf onder handen nemen. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en processen van uw bedrijf, inclusief VOIP, naadloos op elkaar zijn aangesloten.