Home » VOIP-oplossingen

VOIP-oplossingen

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

VOIP-oplossingen zijn dé toekomst voor telefonie op de werkvloer. VOIP, of Voice over IP, houdt in dat u gaat bellen via het eigen interne netwerk van uw bedrijf. Dit biedt een grotere flexibiliteit dan bellen via traditionele telefooncentrales. Intercare uit Gent helpt u graag bij het ontwikkelen van VOIP-oplossingen op maat voor uw bedrijf.

Wij bedenken doeltreffende VOIP-oplossingen

De interne communicatie binnen een bedrijf is enorm belangrijk. Daarom is het echt een noodzaak om een goed systeem voor telefonie te hebben. Onder onze cloudoplossingen vallen ook oplossingen voor communicatie, met name onze VOIP-oplossingen. Hierbij zijn er veel verschillende oplossingen. De VOIP-centrale kan de bestaande telefooncentrale volledig vervangen, of enkel ondersteunen. Met een VOIP-centrale kunt u bijvoorbeeld ook gesprekken opnemen of verschillende wachtmuziekjes afspelen. Het is dus een onmisbaar onderdeel van uw werkplek in de cloud. Bij ons IT-bedrijf uit Gent kunt u terecht voor de meest geavanceerde en adequate oplossingen voor uw bedrijf.

cloud illustratie

Kies voor efficiënte communicatie

Heeft u interesse in onze VOIP-oplossingen? Neem dan contact met ons op via info@intercare.be of via het nummer +32 9 210 75 10 of +32 9 210 75 20. We hebben ook een online contactformulier. Indien gewenst, kan een van onze specialisten in uw bedrijf langskomen voor een IT-audit, waarin we de volledige infrastructuur van uw bedrijf onder handen nemen. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en processen van uw bedrijf naadloos op elkaar zijn aangesloten.