Home » Cloud

Kosten van een werkplek in de cloud

Bent u benieuwd naar de kosten van een werkplek in de cloud? Bij Intercare uit Gent geniet u van een voordelige integratie van de cloud in uw bedrijfsprocessen. Wij zorgen voor een oplossing op maat, waarbij u enkel betaalt voor de diensten waarvan u gebruik maakt. Met onze werkplek in de cloud haalt u het maximum uit uw onderneming, zonder hoge kosten.

Wat zijn de voordelen en kosten van een werkplek in de cloud?

De cloud is een netwerk van computers, dat u toelaat om uw bestanden en software op elk van deze computers te raadplegen. Met cloudcomputing kunt u dus gemakkelijk mobiel en flexibel werken. Of u nu op kantoor bent, thuis of onderweg, u heeft altijd toegang tot uw documenten, back-ups, e-mails, agenda’s, adressenlijsten, enzovoort. Uw apparaat wordt bovendien continu gesynchroniseerd. Zo beschikken u en uw collega’s steeds over de meest recente, betrouwbare informatie. De cloud is dus een onmisbaar onderdeel van een moderne werkplek. Maar wat zijn de kosten van zo’n werkplek in de cloud? Wanneer u onze hulp inschakelt voor uw werkplek in de cloud, bent u zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons maakt u geen nodeloze kosten!

Een oplossing op maat voor uw bedrijf

Een werkplek in de cloud kan op veel verschillende manieren ingericht worden. Ons bedrijf gespecialiseerd in de cloud helpt u om de juiste doordachte keuze te maken en kosten te besparen. Daarbij is een hybride model ook zeker niet uitgesloten. Hierbij gebeurt een groot deel van de workflow via de cloud, wat het u gemakkelijk maakt documenten en e-mails overal te raadplegen. Aan de andere kant draaien we nog steeds de nodige software op de server en werkstations. Uiteraard vloeit alles mooi in elkaar, daar zorgen wij voor. Zo kunt u met een gerust hart aan de slag.

Geef uw bedrijf een boost dankzij de cloud

Wilt u ook zo’n werkplek in de cloud, zonder overdreven hoge kosten? Laat u dan adviseren door Intercare. Wij volgen alles op de voet en bekijken welke cloudoplossingen de beste zijn voor uw bedrijf. Kiezen we voor een cloudgebaseerde beveiligingssuite? Is Office 365 iets voor u? Waar bewaart u het best gevoelige informatie? Is een online back-up geschikt voor uw bedrijf? Op al deze vragen en nog veel meer geven wij antwoord wanneer u contact met ons opneemt. Stuur dus snel een e-mail naar info@intercare.be of bel naar het nummer +32 9 210 75 10 of +32 9 210 75 20.

Bent u benieuwd naar de kosten van een online werkplek?

Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over en geven advies op maat van uw organisatie.

Colocatie Diensten

Co-location of housing betekent niet alleen snelheid en bandbreedte, maar ook vrijheid. U bepaalt zelf welke applicaties, databases en andere interactieve elementen in uw website of internetapplicatie gebruikt moeten worden en dit op uw eigen server of andere infrastructuur.

U wenst of heeft een eigen server? Op zoek naar een gegarandeerd veilige locatie? Met een gegarandeerd redundante snelle verbinding? Dan heeft u met Intercare de juiste partner gevonden.

Infrastructuur Diensten

Het beheren van een IT-park kan een zeer tijdrovende job zijn. Er komt immers ook heel wat bij kijken: van het onderhouden en updaten van hardware en software tot het beheren van websites. Intercare helpt uw bedrijf bij de voorziening van uw cloud infrastructuur, steeds op maat van uw behoeften.

Intercare is een professionele IT-reseller die voor u een cloud omgeving kan opzetten. Wij beschikken daarvoor over een eigen server farm, die we 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 nauwlettend opvolgen op vlak van elektriciteit en connectiviteit met het internet.
Concreet wil dit zeggen dat u er gerust op mag zijn dat uw opslagruimte in de cloud ten allen tijde beschikbaar zal blijven, en dat u dus ook steeds aan uw documenten zal kunnen. Maak u geen zorgen over de veiligheid van uw documenten.
Onze server worden streng bewaakt tegenover gevaar van buitenaf, zoals hackers en andere cybercriminelen.

Onze IT-diensten zijn steeds op maat van uw bedrijf! Had u graag wat meer info gehad over onze expertise als cloud infrastructuur vertrekker, contacteer ons.

Online Backup

“Vlaamse kmo’s onderschatten niet-materiële risico’s, zoals dataverlies door ICT-tekortkomingen, milieu- en reputatieschade. Ze beschermen er zich dan ook onvoldoende tegen”
Quote trends.be

Als KMO is het van cruciaal belang dat uw data op regelmatige basis en liefst geautomatiseerd gebackupped worden.
Traditionele backups zoals tape en disk zijn echter gevoelig aan storingen en hebben vrij hoog faalratio.

Als antwoord op deze problematiek introduceerde Intercare een aantal jaren geleden zijn eigen oplossing, de IC backup.
Intercare garandeert een maximale veiligheid voor uw bedrijfsgegevens. Alle data worden versleuteld opgeslagen op redundante schijven in een datacenter.
Beveiligd tegen diefstal, waterschade en al wat bij u op kantoor zou kunnen gebeuren!

Mogelijkheden:

Server backup: Een geautomatiseerde oplossing neemt niet alleen dagelijkse (en ieder uur) een complete backup van de gewijzigde bestanden, ook de complete Windows server wordt hierin mee opgenomen.

Desktop backup: Een geautomatiseerd systeem die zorgt voor een backup van zodra er verbinding wordt gemaakt naar het internet.

BOB backup: Specifiek voor onze BOB 50 klanten hebben we een oplossing, aan een vaste jaarlijkse kostprijs voor de backups van al uw dossiers.

Office 365

Voortaan draaien uw vertrouwde Office-pakketten, SharePoint, Teams en Exchange mailserver in de cloud.
De abonnementsformules zorgen ervoor dat MS Office 365 toegankelijk is voor elke organisatie, groot en klein. Wacht niet meer tot u thuis bent om uw mails te lezen, uw presentaties te verbeteren of uw offertes te versturen.

Dankzij de online applicaties van MS Office 365 beschikt u over een heleboel tools die u helpen om efficiënter te werken en te communiceren met uw team, uw leveranciers en uw klanten.
Microsoft Office 365 is verkrijgbaar voor een vaste prijs per maand per gebruiker, wat uw IT-kosten perfect budgetteerbaar maakt.

Gebruik maken van Microsoft Office 365 in de cloud betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dure investeringen in hardware, back-up, software en licenties.
Het enige wat u nodig hebt is een toestel met internetverbinding.

Intercare kiest samen met u de beste versie van Office 365 en zorgt voor de implementatie en ondersteuning achteraf.

Telefonie.

Bereikbaarheid en communicatie zijn onmisbare aspecten binnen iedere bedrijfsomgeving. Onder communicatie wordt voornamelijk het klassieke telefoonverkeer bedoeld samen met de mobiele bereikbaarheid. U bent niet op kantoor? Dan worden de binnenkomende gesprekken bij voorkeur onmiddellijk doorverbonden naar een mobiel toestel. De traditionele telefooncentrales hebben meestal beperkingen op het vlak van uitbreiding en aanpassing aan nieuwe technologieën.

VOIP is de toekomst voor het telefoneren. VOIP staat voor ‘Voice over IP’, ‘Spraak over IP’ in het Nederlands. Een VOIP-oplossing betekent niet dat er onmiddellijk gebeld moet gaan worden over het internet, VOIP moet worden gezien als bellen over het eigen interne netwerk. Met behulp van een gateway kan er gebeld worden over de bestaande ISDN-lijnen en eventueel via de gsm-aansluitingen.

Een VOIP-centrale biedt verschillende flexibele oplossingen. Zo kan een VOIP-centrale de bestaande centrale vervangen of ondersteunen. Een VOIP-centrale kan ook alles overnemen, gesprekken opnemen, verschillende wachtmuziekjes afspelen, tegelijk het vast toestel en de gsm laten rinkelen. 

Domeinnaam

De “domeinnaam” is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd.

Neem gerust contact met ons op, indien jullie hierover meer informatie willen.