Home » Infrastructuur oplossingen

IT-infrastructuuroplossingen.

De IT-infrastructuur van bedrijven wordt steeds complexer en de eisen steeds hoger. Bedrijven willen flexibiliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, beveiliging en performance. Intercare, als IT-specialist uit Gent, wil Belgische bedrijven en instellingen ondersteunen met het realiseren van een flexibele en performante IT-infrastructuur op basis van innovatieve, maar bewezen technologieën en diensten.

IT-infrastructuur van het hoogste niveau

Hoogstaande IT-infrastructuur, dat is onze core business. Met behulp van servers, storage en printing solutions helpen we u bij het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Ons IT-bedrijf weet zich te onderscheiden van anderen door het koppelen van professionalisme met een pragmatische aanpak en een no-nonsense mentaliteit. Onze zakelijke cloudoplossingen zijn steeds afgestemd op de noden en doelen van uw bedrijf. Van software tot hardware, wij zorgen ervoor dat alles perfect klopt. Daarnaast bieden wij verschillende oplossingen op gebied van cybersecurity, zodat uw IT-infrastructuur te allen tijde volledig veilig is.

Schakel onze specialisten in voor een infrastructuur op maat

Heeft u hulp nodig voor het realiseren van een performante IT-infrastructuur binnen uw organisatie? Onze experts staan klaar met infrastructuuroplossingen op maat. Neem snel contact met ons op en stel ons al uw vragen. Wij hebben al veel bedrijven geholpen met IT-ondersteuning en -advies en helpen ook u graag aan een geschikte online infrastructuur voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de kosten van een online werkplek?

Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over en geven advies op maat van uw organisatie.

Licensing.

Microsoft maakt het u als KMO niet eenvoudig om door het bos de bomen nog te zien, door een overvloed aan mogelijkheden, maar slechts 1 model die u als KMO echt past.

Intercare is als Gold Small Business & Gold Volume Licensing gecertificeerd de juiste partner om u te informeren en adviseren over het correcte licentiemodel van uw Microsoft licenties, steeds rekening houdend met de structuur en financiële mogelijkheden van uw KMO.

Hardware.

Intercare gaat samen met u op zoek naar de ideale formule om uw IT-infrastructuur te optimaliseren. Alle onderdelen worden tot in detail geanalyseerd want uw netwerk is zo sterk als zijn zwakste schakel. Analyse van hardware, software en connectiviteit moet een oplossing brengen die volledig beantwoordt aan uw behoeften en die zorgt voor een meerwaarde in uw bedrijfsprocessen.

Wij begeleiden u doorheen het hele proces van advies tot ontwerp, van planning tot levering en van implementatie tot support. Bij de installatie houden wij rekening met internet-connectiviteit, routers, firewalls en switches, servers, opslag, back-upsystemen, UPS en volledige security-oplossingen. Wij voorzien nazorg zodat uw bedrijfscontinuïteit verzekerd is tijdens en na de implementatie. Na de oplevering kan u ervoor kiezen om het volledig onderhoud van uw infrastructuur verder te laten beheren door Intercare.

Wij streven naar de meest geschikte oplossing voor uw netwerk met een hogere flexibiliteit, meer efficiëntie en een grotere beschikbaarheid.

Beveiliging.

De data van uw onderneming is van cruciaal belang, het verliezen van data heeft gevolgen voor uw reputatie en kan u mogelijk concurrentieel benadelen.
De basis ligt bij een goed (geconfigureerde) firewall en een antivirusbescherming , maar dit alleen volstaat niet .

Programmeurs en hackers zoeken dagdagelijks naar zwakke plaatsen in de door u gebruikte software en hierdoor is het belang van updates en patches niet te onderschatten.

Daarnaast is het uitschakelen van zwakke paswoorden door het gebruik van een paswoordpolicy of het werken met Two Factor authentification (zoals met uw cardreader van de bank) nog de meest effectieve en veilige oplossing om te vermijden dat onbevoegden zich kunnen connecteren op uw bedrijfsnetwerk.

Denk u niet voldoende beveiligd te zijn? Neem dan even een kijkje in onze rubriek ‘Audit’.

Connectiviteit.

WAN:

Voor de verbinding van uw bedrijf met het internet biedt Intercare een waaier aan oplossingen aan.

Als partner van zowel Proximus, Telenet en Destiny garanderen we een objectief advies en een oplossing op maat van uw noden, met de snelste verbindingen tegen de beste prijs.

Disaster Recovery.

Wat indien uw data, mails, boekhouding of ERP dagenlang niet beschikbaar zou zijn door een servercrash, brand, wateroverlast of een diefstal?
Een ramp zelf is niet altijd te vermijden, maar je kan er steeds alles aan doen om snel terug aan het werk te gaan.

Intercare werkt op maat van uw KMO een oplossing uit hoe u omgaat met een mogelijk disaster, en wat de te ondernemen stappen zijn om uw bedrijfs (of klant) kritische servers en data snel terug ter beschikking te stellen.