Home » Bedrijfsoplossingen

Meer dan ooit is IT van
essentieel belang voor bedrijven

Bedrijfsoplossingen.

Iedereen beseft de belangrijkheid van het informatica-netwerk binnen een onderneming. De installatie en het beheer van zowel hard- als software moet goed zijn. Elk onderdeel van een bedrijfsnetwerk is van cruciaal belang, zowel naar prestaties, veiligheid als stabiliteit toe. Dankzij onze hooggeschoolde technici en onze grote ervaring binnen de IT sector mag u zeker zijn van een perfecte installatie en beheer van uw netwerk. En dankzij de nodige bijscholing en integratie van nieuwe technologieën blijven we op de hoogte.

Steeds kiezen we voor kwaliteitsproducten om in uw netwerk te integreren, zowel voor server, router als bekabeling. We laten niets aan het toeval over.
Onze certificaties zijn het bewijs dat we de geleverde kwaliteitsprodukten ook perfect onder de knie hebben. Voor het beheer van uw netwerk hebben we een brede waaier aan opties, incidentele of contractuele ondersteuning. U als klant kiest waarbij u zich het beste voelt. Voor het complexe licentiebeheer kan u ook bij ons terecht.

Bent u benieuwd naar de kosten van een online werkplek?

Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over en geven advies op maat van uw organisatie.

ERP / Boekhouding.

Sage BOB 50 is in enkele jaren de onbetwiste leider voor beheer software geworden op de Belgische en Luxemburgse markt.

Sage BOB 50 is speciaal ontwikkeld voor KMO’s en Accountants in de Belgisch-Luxemburgse markt.

Gebruiksvriendelijkheid is één van de vele troeven van Sage BOB 50. Gemakkelijk navigeren tussen informatie, betrouwbare statistieken en snelle en foutloze ingaven. Sage BOB 50 stelt tools ter beschikking die steeds worden aangepast.

De intuïtieve interface en assistentie op elk niveau zorgt ervoor dat er geen lange implementatietrajecten en opleidingen nodig zijn en dat er dus een snelle ingebruikname mogelijk is.

Via enkele klikken is het ook mogelijk om via de rapporteringsfunctie essentiële gegevens te exporteren. U heeft ondermeer de keuze om deze gegevens te exporteren naar tabellen of grafieken in PDF of Excel.

Naast de verscheidene boekhoudkundige basisfunctionaliteiten, zijn er ook geavanceerde modules beschikbaar waaronder: analytische boekhouding, BOB ole (dynamische link naar Excel om uw eigen rapporten te maken) en de BOB Cash module. De BOB cash module geeft u met één muisklik een volledig en nauwkeurig overzicht van de openstaande bedragen van klanten of leveranciers.

Via het commercieel beheer kan u uw volledig commerciële cyclus opvolgen. Van prijsofferte via order naar zendnota tot factuur/creditnota.

De module kassabeheer is speciaal ontworpen voor de detailhandel. Aangezien deze rechtstreeks verbonden is met de module commercieel beheer zal u dit heel veel tijd besparen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende demo of een offerte op maat.

Sage Cloud Demat

Met het online platform Sage Cloud Demat digitaliseert en archiveert u als Accountant de volledige instroom van boekhoudkundige documenten.
Dat maakt het samenwerken tussen accountant en klant heel wat eenvoudiger.
Dankzij deze nieuwe toepassing kunnen ondernemers en bedrijfsleiders overal en altijd hun boekhoudkundige stukken uploaden, verzenden en raadplegen.
Bovendien hebben ze in realtime zicht op de cijfers.
Zo wint niet alleen de kmo aan tijd, maar ook u als accountant, aangezien een groot deel van uw repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd worden en u daardoor meer mogelijkheden krijgt om uw klanten bij te staan met advies.
Daarnaast kunt u facturen meteen als boekingsvoorstel klaarzetten in de Sage BOB boekhoudsoftware.
Op die manier willen we dat u met Sage BOB kunt blijven inspelen op de steeds veranderende eisen van uw klant.
Wenst u meer te weten te komen, bezoek alvast de Sage Cloud Demat Website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Audit

Zoals de boekhouding van uw bedrijf wordt doorgelicht door een revisor, heeft uw IT infrastructuur ook soms nood aan een doorlichting van een expert.

Intercare is gespecialiseerd in het uitvoeren van 360° audits waarbij uw volledige infrastructuur wordt doorgelicht met een sterke focus op aspecten zoals security, disaster recovery en licensing .

Een audit is bedoeld om hiaten en problemen in het netwerk te signaleren die het bedrijf schade kunnen toebrengen en het nodige onpartijdige en merkonafhankelijke advies te formuleren om het netwerk te verbeteren, beveiligen en efficiënter laten werken.

CRM

U bent op zoek naar software voor het beheer van uw klantenrelaties en wil niets verloren zien gaan? U wil uw verkoopkracht aanscherpen? U wil tijd besparen bij elke vorm van klantenbinding en prospectie?

Bizz Integration bouwt een oplossing op maat binnen de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Sharepoint.

Klanten die geen oplossing vinden in het standaardaanbod van de CRM aanbieders, kunnen beroep doen op de krachtige functionaliteiten binnen Sharepoint.

We bieden een betaalbare en personaliseerbare oplossing die toegankelijk is van op gelijk welk mobiel toestel.

 

Meer info?