Home » Bedrijfsoplossingen

Meer dan ooit is IT van
essentieel belang voor bedrijven

Bedrijfsoplossingen.

Iedereen beseft de belangrijkheid van het informatica-netwerk binnen een onderneming. De installatie en het beheer van zowel hard- als software moet goed zijn. Elk onderdeel van een bedrijfsnetwerk is van cruciaal belang, zowel naar prestaties, veiligheid als stabiliteit toe. Dankzij onze hooggeschoolde technici en onze grote ervaring binnen de IT sector mag u zeker zijn van een perfecte installatie en beheer van uw netwerk. En dankzij de nodige bijscholing en integratie van nieuwe technologieën blijven we op de hoogte.

Steeds kiezen we voor kwaliteitsproducten om in uw netwerk te integreren, zowel voor server, router als bekabeling. We laten niets aan het toeval over.
Onze certificaties zijn het bewijs dat we de geleverde kwaliteitsprodukten ook perfect onder de knie hebben. Voor het beheer van uw netwerk hebben we een brede waaier aan opties, incidentele of contractuele ondersteuning. U als klant kiest waarbij u zich het beste voelt. Voor het complexe licentiebeheer kan u ook bij ons terecht.

Bent u benieuwd naar de kosten van een online werkplek?

Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over en geven advies op maat van uw organisatie.

Audit

Zoals de boekhouding van uw bedrijf wordt doorgelicht door een revisor, heeft uw IT infrastructuur ook soms nood aan een doorlichting van een expert.

Intercare is gespecialiseerd in het uitvoeren van 360° audits waarbij uw volledige infrastructuur wordt doorgelicht met een sterke focus op aspecten zoals security, disaster recovery en licensing .

Een audit is bedoeld om hiaten en problemen in het netwerk te signaleren die het bedrijf schade kunnen toebrengen en het nodige onpartijdige en merkonafhankelijke advies te formuleren om het netwerk te verbeteren, beveiligen en efficiënter laten werken.

CRM

U bent op zoek naar software voor het beheer van uw klantenrelaties en wil niets verloren zien gaan? U wil uw verkoopkracht aanscherpen? U wil tijd besparen bij elke vorm van klantenbinding en prospectie?

Bizz Integration bouwt een oplossing op maat binnen de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Sharepoint.

Klanten die geen oplossing vinden in het standaardaanbod van de CRM aanbieders, kunnen beroep doen op de krachtige functionaliteiten binnen Sharepoint.

We bieden een betaalbare en personaliseerbare oplossing die toegankelijk is van op gelijk welk mobiel toestel.

 

Meer info?