Home » Powerapps

Powerapps.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software
Wilt u graag hulp bij het ontwikkelen van powerapps? Intercare uit Gent geeft u alle informatie die u nodig heeft. Met powerapps bouwt u gemakkelijk apps voor zakelijke behoeften. Hiervoor heeft u geen kennis van code of ervaring met de ontwikkeling van apps nodig. Het is dus een bijzonder eenvoudige manier om de werking van uw bedrijf te verbeteren.

Integreer powerapps in uw organisatie

Vandaag de dag gebruiken de meeste bedrijven allerhande apps om bepaalde processen binnen het bedrijf te automatiseren. Het is echter een dure en tijdrovende zaak om apps volledig vanaf nul te laten ontwikkelen. Wanneer u gebruik maakt van Office 365, heeft u de mogelijkheid om zelf powerapps te creëren. Hiermee kunt u zelf op korte tijd apps maken en integreren binnen uw organisatie. Gemakkelijker gaat niet! Ons IT-bedrijf uit Gent helpt u graag door de nodige tools hiervoor aan te reiken. Zo kunt u gemakkelijk een eigen cloudomgeving opzetten.

cloud illustratie

Personaliseer uw werkomgeving naar hartenlust

Heeft u interesse in zulke powerapps? Neem dan snel contact met ons op. Wij leren u graag hoe u zelf powerapps kunt creëren in onze Microsoft Sharepoint-cursus. Zo kunt u zelf gemakkelijk een online werkplek op maat realiseren. Aarzel niet om ons al uw vragen te stellen!