Home » Online werkplek

Online werkplek.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Wilt u graag met uw bedrijf overstappen naar een online werkplek? Dan is Intercare uit Gent er om u op deze weg te begeleiden. Wij hebben een bijzonder grote expertise op gebied van IT-structuren voor bedrijven. Graag helpen wij u om de werking van uw onderneming te stroomlijnen met een moderne digitale werkplek.

Wij zorgen voor een moderne online werkplek

Een moderne werkplek is een online werkplek die toegankelijk, efficiënt en veilig is. Zo’n werkplek in de cloud kunt u volledig aanpassen aan de noden van uw bedrijf. Ons IT-bedrijf helpt allerhande ondernemingen om een moderne werkplek op maat in te richten. Eerst voeren we een IT-audit uit, waarbij we de huidige infrastructuur van uw bedrijf grondig onder de loep nemen. Vervolgens bedenken we oplossingen op maat, gebaseerd op Office 365. Ook VOIP-oplossingen behoren tot de opties. Weet u niet goed hoe u zo’n online werkplek zelf moet onderhouden? Maak u geen zorgen, wij zorgen voor alle technische aspecten, van het onderhoud en beheer tot de beveiliging.

cloud illustratie

Ga toekomstgericht aan de slag

Bent u benieuwd hoe zo’n moderne werkplek er voor uw bedrijf kan uitzien? Contacteer ons dan vandaag nog. Bel naar +32 9 210 75 10 of vul ons contactformulier in. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een aangepaste, functionele online werkplek. Bovendien helpen wij u niet alleen bij het opzetten van uw digitale werkplek, maar staan wij ook steeds klaar voor IT-support.