Home » Office 365-oplossingen

Office 365-oplossingen.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software
Bent u op zoek naar geschikte Office 365-oplossingen voor uw bedrijf? Intercare uit Gent helpt u graag om de juiste oplossingen voor uw bedrijf te vinden en te implementeren. Dankzij onze jarenlange ervaring met Microsoft 365 weten wij als geen ander hoe we dit het best aanpakken.

De beste Office 365-oplossingen voor uw onderneming

Office 365, ook wel Microsoft 365 genoemd, laat u toe om een IT-infrastructuur op maat voor uw onderneming op te zetten. Een Microsoft 365-abonnement geeft u toegang tot een aantal apps die de communicatie en productiviteit binnen uw bedrijf verhogen, zoals:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Microsoft Teams
  • Outlook
  • OneDrive

Maar daar blijft het niet bij. Office 365 geeft u ook de mogelijkheid om zelf snel en eenvoudig applicaties te ontwikkelen met powerapps. Kortom, Microsoft 365 is de ideale basis voor elke moderne werkplek. Het zou echter zonde zijn moest u een Office 365-abonnement nemen en dit vervolgens niet op de optimale manier gebruiken, omdat u niet weet wat de mogelijkheden zijn. Daarom helpt ons IT-bedrijf uit Gent u om de geschikte Office 365-oplossingen voor uw bedrijf te vinden.

cloud illustratie

Kies voor functionaliteit

Wilt u graag samen met ons Office 365-oplossingen in uw bedrijf incorporeren? Neem dan snel contact met ons op. We zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met de Microsoft 365-programma’s. Daarnaast bieden wij ook een Microsoft SharePoint-cursus aan, waarmee u zelf eenvoudig websites kunt maken. Zo realiseert u een online omgeving volledig op maat van uw bedrijf!