Home » IT-infrastructuur

IT-infrastructuur.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

De IT-infrastructuur wordt binnen bedrijven steeds complexer. Intercare, een IT-specialist uit Gent, staat daarom klaar voor Belgische bedrijven en instellingen met uitstekende IT-ondersteuning en IT-advies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze specialisten als geen ander hoe ze voor een uitstekende cloudinfrastructuur kunnen zorgen. Bovendien gaan we op een persoonlijke én professionele manier aan de slag met uw wensen. Reken op onze uitstekende IT-service en geniet van een hoge toegankelijkheid en lage kosten!

Een professionele IT-infrastructuur

Onze experts onderzoeken met u hoe u uw IT-infrastructuur het best kunt optimaliseren. Wij analyseren alle onderdelen en duiden de zwakke schakels aan waar aandacht aan besteed moet worden. Dankzij onze infrastructuuroplossingen bent u gegarandeerd van een professionele en performante cloudinfrastructuur. U rekent op vakkundige IT-ondersteuning gedurende het hele proces. Wanneer wij bedrijven IT-advies geven, houden wij met ieder aspect rekening. Zo leveren wij een excellente IT-service, die u niet veel hoeft te kosten.

Wij zorgen voor IT-ondersteuning voor bedrijven

Wist u dat het installeren van een cloudinfrastructuur zorgt voor een hogere efficiëntie op de werkvloer en lagere kosten op korte én lange termijn? Door een beroep te doen op de IT-service van Intercare, heeft u meer tijd over om u met andere zaken binnen uw bedrijf bezig te houden. Elk technisch probleem wordt vakkundig opgelost door ons IT-bedrijf uit Gent. Tevens klopt u bij ons aan als u een back-up wilt laten maken van uw server(s) of wanneer u IT-advies voor bedrijven nodig heeft. Welke service u ook kiest, uw IT-infrastructuur is bij ons in goede handen.

werk computer

De voordelen van een cloudinfrastructuur voor uw bedrijf

Dankzij onze cloudoplossingen kunnen uw werknemers op elk apparaat aan de documenten en software die ze nodig hebben om hun werk uit te voeren. Maar onze IT-ondersteuning beperkt zich niet enkel hiertoe. Zo geven wij bedrijven IT-advies over welk licentiemodel geschikt is voor hen. Naast de software, maakt ook de keuze van de hardware deel uit van onze IT-service. Hierbij kijken we in de eerste plaats naar de efficiëntie, maar we zorgen er ook voor dat de kosten steeds redelijk blijven. Onze IT-infrastructuur is erg toegankelijk en goed beveiligd. Soms kunnen rampen echter helaas niet vermeden worden. In dat geval zorgen wij met onze netwerkbeheeroplossingen ervoor dat de schade zo snel mogelijk ongedaan gemaakt wordt.

Schakel onze specialisten in voor uw IT-infrastructuur

Heeft u hulp nodig voor het realiseren van een performante IT-infrastructuur binnen uw organisatie of partnerconnectiviteit? Of heeft u meer vragen over onze IT-ondersteuning en IT-advies voor bedrijven, bijvoorbeeld wat de kosten voor zo’n IT-service zijn? Neem dan contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Intercare uit Gent door een e-mail te sturen naar info@intercare.be, het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 9 210 75 10 of naar +32 9 210 75 20. Wij staan alle bedrijven graag te woord met ons professioneel IT-advies!