Home » IT-audit

IT-audit.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Bent u op zoek naar een specialist voor een IT-audit in uw bedrijf? Dan helpt Intercare uit Gent u graag verder. Dankzij onze enorme expertise op gebied van IT-oplossingen voor bedrijven weten wij precies hoe wij de infrastructuur binnen uw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Zo verloopt een IT-audit bij onze experts

Een goede IT-infrastructuur hebben is bijzonder belangrijk voor het functioneren van uw bedrijf.  Daarom loont het de moeite om geregeld een IT-audit te laten uitvoeren door een heuse expert. Ons IT-bedrijf uit Gent heeft al veel ervaring met het uitvoeren van zulke audits. Een van onze specialisten komt hiervoor bij u langs en licht de volledige infrastructuur door. Hierbij ligt de nadruk op cybersecurity en disaster recovery. Wij merken hiaten en problemen in uw netwerk onmiddellijk op en bedenken netwerkbeheeroplossingen op maat. Zo kunnen u en uw medewerkers efficiënter werken en wordt de kans op privacyproblemen en andere gevaren grondig verlaagd.

cloud illustratie

Til uw onderneming naar een hoger niveau dankzij onze hulp

Wilt u graag dat uw bedrijf optimaal functioneert? Schakel dan snel een van onze experts in voor een professionele IT-audit. Wij ondersteunen u graag met IT-advies op maat. Bel naar +32 9 210 75 10 of vul het contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk langs. Tot binnenkort!