Home » HP ZBook kopen

HP ZBook kopen.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Een HP ZBook kopen is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een krachtig exemplaar om op de werkvloer te gebruiken. De ZBook wordt niet voor niets ook wel eens hét workstation van HP genoemd. Door de enorme processorkracht, het professioneel uitgeruste moederbord en de chipset is geen enkel bestand te groot of te zwaar voor deze laptop. Ontdek hieronder nog meer voordelen van het kopen van een HP ZBook bij Intercare in Gent!

De pluspunten van een HP ZBook kopen

Door een HP ZBook te kopen bij ons IT-bedrijf, haalt u een technologisch werkpaard in huis. We zetten graag even de specificaties en pluspunten op een rij:

  • Krachtige Intel-Xeon-processoren;
  • Minstens 16 gigabyte aan werkgeheugen;
  • Foto- en videobestanden bewerken zonder vertraging;
  • Uitgerust met Windows 10 Pro;
  • Ingebouwde vingerafdrukscanner.

Ons team van specialisten vertelt u graag meer over deze professionele krachtpatser en onze andere HP-laptops. Zoekt u bijvoorbeeld een laptop die gemakkelijk te vervoeren is? Dan is de HP EliteBook wellicht een goede match. Ook voor het kopen van HP-desktops bent u bij ons op de juiste plaats. Wij hebben een bijzonder ruim aanbod aan computers van dit topmerk, waarin u zeker geschikte modellen voor uw bedrijfswerkzaamheden vindt. We helpen u tevens graag om de rest van uw IT-infrastructuur op punt te zetten.

cloud illustratie

Bekijk ons aanbod online

Neem gerust een kijkje in ons online aanbod om het perfecte toestel te vinden. Wilt u graag meer informatie vooraleer u een HP ZBook gaat kopen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier en het telefoonnummer +32 9 210 75 10.