Home ยป HP EliteBook kopen

HP EliteBook kopen.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Een HP EliteBook kopen is geen overbodige luxe op de werkvloer. Bij Intercare uit Gent beseffen we hoe de juiste laptop het verschil maakt in uw werk. Dit model van HP richt zich op spelers binnen de zakelijke markt. De behuizing is optimaal beschermd tegen krassen en stoten en het toetsenbord is bestand tegen morsen. Maakt u zich geen zorgen over de beveiliging, want een EliteBook is uitgerust met vingerafdruksensor en beveiligingschip! U maakt dus een slimme keuze wanneer u beslist om dit model te kopen.

Een HP EliteBook kopen doet u bij ons

Kies ervoor om een HP EliteBook te kopen en geniet van duurzaamheid, een lange levensduur en optimale garantievoorwaarden. Bij ons IT-bedrijf uit Gent investeert u in het model dat het best bij uw wensen past. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Model 830 met een 13,3 inch scherm;
  • Model 840 met een 14 inch scherm;
  • Model 850 met een 15,6 inch scherm.

Reken op onze expertise en maak gebruik van ons IT-advies. Ontdek de vele technische hoogstandjes die dit model te bieden heeft. Het is steeds een goed idee om een HP EliteBook te kopen als onderdeel van een moderne werkplek. Bent u op zoek naar een laptop die zware taken en complexe berekeningen aankan? Dan is de HP ZBook misschien eerder een aanrader. Daarnaast bieden we ook kwalitatieve HP-desktops aan.

cloud illustratie

Vraag naar de specificaties van het model

Onze medewerkers staan klaar met persoonlijk advies wanneer u een HP EliteBook wilt kopen. Bekijk snel ons productaanbod om de mogelijkheden te ontdekken en vrijblijvend een prijs aan te vragen. Twijfelt u nog over het meest geschikte model van HP-laptop? Of bent u benieuwd naar onze andere bedrijfsoplossingen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@intercare.be.