Home ยป Back-up oplossingen

Back-up oplossingen.

veeam
Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Back-upoplossingen zijn bijzonder belangrijk voor de veiligheid van elk bedrijf. Intercare uit Gent zorgt voor automatische back-ups van al uw bedrijfsbestanden, zodat u steeds een oplossing bij de hand heeft wanneer er iets misgaat. Zo wordt het risico op verlies van belangrijke data en bestanden minimaal.

Kwalitatieve back-upoplossingen voor uw bedrijf

Een goede partner voor cybersecurity hebben is voor een bedrijf geen overbodige luxe. Cybercriminelen worden immers steeds inventiever en dus is de kans op gegevensverlies altijd aanwezig. Ons IT-bedrijf uit Gent kent gelukkig verschillende oplossingen voor dit probleem. Wij zorgen ervoor dat u steeds een back-up van uw bestanden en data achter de hand heeft. Onze moderne werkplek is bovendien bijzonder goed beveiligd, waardoor het haast onmogelijk is voor cybercriminelen om hierin binnen te dringen. Loopt er toch nog iets mis? Dan hebben wij steeds geschikte netwerkbeheeroplossingen voor u.

cloud illustratie

Kies voor optimale veiligheid met onze back-ups

Wilt u ook gebruik maken van onze oplossingen voor back-ups? Vul dan ons contactformulier in of bel naar het nummer +32 9 210 75 10. Wij ontwikkelen dan zo snel mogelijk de nodige infrastructuuroplossingen op maat voor uw bedrijf. Aarzel niet om ons al uw vragen te stellen!