Home » Online server back-up

Online uw server van een back-up voorzien.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Online uw server van een back-up voorzien is geen overbodige luxe om efficiënt aan het werk te gaan. Doet u dit niet op regelmatige basis? Dan loopt u het risico om uw belangrijke gegevens en bestanden te verliezen bij onder andere een computercrash, een virus of een hacker. Intercare staat voor u klaar met diverse oplossingen, zodat u veilig en efficiënt online kunt werken.

Online en veilig van uw server een back-up maken

Overal loert er wel een online bedreiging voor uw bedrijfsdata of persoonlijke gegevens. Daarom is het aangeraden om een betrouwbare back-up te maken van uw server en cloudomgeving. Door uw server online van een back-up te voorzien, beschermt u uw gegevens en vermijdt u dataverlies. U wilt natuurlijk geen risico’s nemen met uw onderneming en door online te werken, zijn uw data altijd beschikbaar. Onze medewerkers zijn flexibel ingesteld en hebben een goede kennis van IT-infrastructuur. Het is voor hen dus geen enkel probleem om online een server back-up te implementeren. Hiernaast kunt u ons ook steeds inschakelen voor netwerkbeheeroplossingen of als u nood heeft aan professionele technische ondersteuning.

cloud illustratie

Contacteer onze specialisten

Bent u op zoek naar een servicegericht bedrijf dat online een back-up kan maken van uw server? Neem dan contact op met de specialisten van Intercare uit Gent. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@intercare.be,  te bellen naar +32 9 210 75 10 of naar +32 9 210 75 20. Tevens kunt u ook steeds ons contactformulier invullen. Omdat wij persoonlijk contact met u als klant hoog in het vaandel dragen, staan wij u graag te woord tijdens een adviserend gesprek.