Intercare - Make the connection

Intercare - Make the connection

"Een wolk voor uw onderneming"

Cloud oplossingen

"De Cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort 'wolk van computers' vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die precies staan.  De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is niet verantwoordelijk voor het onderhoud.  De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een "eigen", in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur.  De cloud is dus een begrip dat online diensten aanduidt." (bron Wikipedia)

Met Cloud Computing kunt u gemakkelijk mobiel en flexibel werken. Op kantoor, thuis en onderweg, wereldwijd hebt u altijd toegang tot uw documenten, back-ups, e-mails, agenda's, adressenlijsten, .... Uw desktop, laptop, smartphone of tablet worden continu gesynchroniseerd en geven u en uw collega's de meest recente, betrouwbare informatie.

Is de Cloud iets voor u en uw onderneming?  Wat doet u in de Cloud en welke software draait u best nog steeds op uw eigen server en computers?  Wij zijn van mening dat op heden een hybride model het beste is in de meeste bedrijfssituaties.

Hierbij gebeurt een groot deel van de workflow via de Cloud, wat het u gemakkelijk maakt documenten en e-mails overal te raadplegen.  Aan de andere kant draaien we nog steeds de nodige software op de server en werkstations.  Uiteraard vloeit alles mooi in elkaar, daar zorgen wij voor, en kunt u met een gerust hart aan de slag.

Laat u adviseren door Intercare.  Wij volgen alles op de voet en bekijken welke oplossingen het beste zijn voor uw bedrijf.  Kiezen we voor een Cloud-gebasseerde beveiligingssuite?  Is Office 365 iets voor u?  Waar bewaart u het best gevoelige informatie?  Is online back-up geschikt voor uw bedrijf? etc...

 

Maak een selectie