Intercare - Make the connection

Intercare - Make the connection

Demo Sage Cloud Demat

Beste klant,

  

U heeft ongetwijfeld al gehoord over de nieuwe revolutie in de boekhoudwereld, namelijk het nieuwe collaboration platform van Sage “ Sage Cloud Demat” genaamd.

Cloud Demat is een oplossing waarmee u alle documenten voor de boekhouding via een samenwerkingsplatform tussen de eindklant en uw boekhoudkantoor kunt opladen, verwerken en consulteren. Denk maar aan aankoop- en verkoopfacturen of wettelijke documenten. Alle administratieve documenten van uw klanten kunnen rechtstreeks beheerd en ingegeven worden in het platform Cloud Demat. Cloud-demat herkent uw documenten, verrijkt ze en vereenvoudigt hierdoor de ingave.

Een boekingsvoorstel wordt automatisch aangemaakt en moet enkel nog gevalideerd worden.

Via het klantenportaal hebben uw klanten inzage in de status van hun dossier en zullen zelfstandig facturen, rapporten, dashboard ed. kunnen raadplegen, betalingen doen.

Het gebruik van Cloud Demat betekent een tijdswinst en een vermindering van de werkpieken op het einde van de maand of kwartaal.

U heeft als boekhoudkantoor meer tijd vrij om uw klanten te adviseren of meer dossiers te gaan beheren.

 

Wil u hierover meer weten volg dan zeker het online webinar op : https://attendee.gotowebinar.com/recording/6240180776736545537

We contacteren u in de 2de helft van augustus, dus u heeft nog even de tijd om het webinar te bekijken. Tussendoor sturen we wel nog eens een herinnering van deze mail.

Voor onze boekhouders die interesse hebben en meer willen weten, organiseren we op 11 september om 9u nog een bijkomende sessie bij ons op kantoor. Sage zal hierbij zelf aanwezig zijn en met plezier uw vragen beantwoorden.

 

08.45u Ontvangst

09.00u Start demo Sage Cloud Demat

10.00u Q&A

10.30u Einde