Intercare - Make the connection

Intercare - Make the connection

"Meer dan ooit is IT van essentieel belang voor bedrijven"

Infrastructuur oplossingen

De IT-infrastructuur van bedrijven wordt ook steeds complexer en de eisen steeds hoger (flexibiliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, beveiliging, performance).
Intercare, als IT-specialist, wil Belgische bedrijven en instellingen ondersteunen met het realiseren van een flexibele en performante IT-infrastructuur op basis van innovatieve, maar bewezen, technologieën en diensten.

Hoogstaande IT-infrastructuur, dat is onze core business. Met behulp van servers, storage en printing solutions helpen we u bij het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Intercare weet zich te onderscheiden van anderen door het koppelen van professionalisme met een pragmatische aanpak en een no-nonsense mentaliteit.

 

Intercare | Make the connection | Diensten | Infrastructuuroplossingen | Hardware
"De ideale formule"

Hardware Infrastructuur oplossingen

Intercare gaat samen met u op zoek naar de ideale formule om uw IT-infrastructuur te optimaliseren.  Alle onderdelen worden tot in detail geanalyseerd want uw netwerk is zo sterk als zijn zwakste schakel.  Analyse van hardware, software en connectiviteit moet een oplossing brengen die volledig beantwoordt aan uw behoeften en die zorgt voor een meerwaarde in uw bedrijfsprocessen.

Wij begeleiden u doorheen het hele proces van advies tot ontwerp, van planning tot levering en van implementatie tot support.  Bij de installatie houden wij rekening met internet-connectiviteit, routers, firewalls en switches, servers, opslag, back-upsystemen, UPS en volledige security-oplossingen.  Wij voorzien nazorg zodat uw bedrijfscontinuïteit verzekerd is tijdens en na de implementatie.  Na de oplevering kan u ervoor kiezen om het volledig onderhoud van uw infrastructuur verder te laten beheren door Intercare. 

Wij streven naar de meest geschikte oplossing voor uw netwerk met een hogere flexibiliteit, meer efficiëntie en een grotere beschikbaarheid.

 

Microsoft Surface

De meest veelzijdige laptop

Beter dan ooit, de nieuwe Surface Pro biedt je een eersteklas laptop plus de veelzijdigheid van een studio en een tablet. Het prachtige PixelSense-scherm biedt ondersteuning voor Surface Pen en heeft een batterijleven tot 13,5 uur zodat je genoeg power hebt om de hele dag lang te werken en de nacht door te halen met gamen.

Compromisloze mobiliteit

Maak, studeer, werk en speel waar je maar wilt. De Surface Pro is lichter dan ooit en biedt je totale mobiele productiviteit, met een batterijlevensduur voor de hele dag en een zachter, ultradraagbaar design met afgeronde randen.

Uitzonderlijke kracht en prestaties

Surface Pro levert nog meer snelheid en prestaties dankzij een krachtige Intel Core-processor waarop volledige desktopapps met gemak kunnen worden gebruikt, plus 50% langere batterijduur dan Surface Pro 4 en 2,5 keer meer prestaties dan de Surface Pro 3. Wek je ideeën in briljante kleuren tot leven op het PixelSense-beeldscherm met hoge resolutie dat je met je vinger kunt bedienen.

Het beste van Microsoft binnen handbereik

Surface Pro werkt perfect met de Surface-pen en Office, en met de volledige Windows-ervaring, inclusief hulpmiddelen voor het maken van 3D-objecten. Geniet van snel, beveiligd, wachtwoordvrij aanmelden met Windows Hello.

Voeg je eigen stijl toe

Personaliseer Surface Pro en laat jezelf zien met creatieve hulpprogramma's van de volgende generatie met een keur aan rijke kleuren, inclusief de nieuwe Surface Arc Mouse, Surface Pro Signature Type Cover en Surface Pen, met realtime schrijven en nieuwe kanteling voor artistieke arcering.

Intercare | Make the connection | Infrastructuuroplossingen | Licensing
"Open license, Open value, enterprise agreement, OEM of PKC"

Licensing Infrastructuur oplossingen

Microsoft maakt het u als KMO niet eenvoudig om door het bos de bomen nog te zien, door een overvloed aan mogelijkheden, maar slechts 1 model die u als KMO echt past.

Intercare is als Gold Small Business & Gold Volume Licensing gecertificeerd de juiste partner om u te informeren en adviseren over het correcte licentiemodel van uw Microsoft licenties, steeds rekening houdend met de structuur en financiële mogelijkheden van uw KMO.

Intercare | Make the connection | Diensten | Infrastructuuroplossingen | Beveiliging
"Voldoende beveiligd?"

Beveiliging Infrastructuur oplossingen

De data van uw onderneming is van cruciaal belang,  het verliezen van data heeft gevolgen voor uw reputatie en kan u mogelijk concurrentieel benadelen.
De basis ligt bij een goed (geconfigureerde) firewall en een antivirusbescherming , maar dit alleen volstaat niet . 

Programmeurs en hackers zoeken dagdagelijks naar zwakke plaatsen in de door u gebruikte software  en hierdoor is het belang van updates en patches niet te onderschatten.

Daarnaast is het uitschakelen van zwakke paswoorden door het gebruik van een paswoordpolicy of het werken met Two Factor authentification (zoals met uw cardreader van de bank) nog de meest effectieve en veilige oplossing om te vermijden dat onbevoegden zich kunnen connecteren op uw bedrijfsnetwerk.

Denk u niet voldoende beveiligd te zijn? Neem dan even een kijkje in onze rubriek ‘Audit’.

Intercare | Make the connection | Diensten | Infrastructuuroplossingen | Connectiviteit
"connectivity"

Connectiviteit Infrastructuur oplossingen

WAN:

Voor de verbinding van uw bedrijf met het internet biedt Intercare een waaier aan oplossingen aan.

Als partner van zowel Belgacom, Telenet en Destiny garanderen we een objectief advies en een oplossing op maat van uw noden, met de snelste verbindingen tegen de beste prijs.

IP LAN:

Belgacom Explore is het beste privénetwerk oplossing op maat om de verschillende sites van uw bedrijf en uw medewerkers op een uiterst betrouwbare manier te verbinden.  Explore is overal in België beschikbaar en kan volledig afgestemd worden op uw projecten.  Bovendien ondersteunt het de volledige convergentie van IT en communicatie, voice en data, vaste en mobiele oplossingen, LAN en WAN.

 

Intercare | Make the connection | Diensten | Infrastructuuroplossingen | Disaster Recovery
"Heeft u als KMO als eens nagedacht over uw afhankelijkheid van IT?"

Disaster Recovery Infrastructuur oplossingen

Wat indien uw data, mails, boekhouding of ERP dagenlang niet beschikbaar zou zijn door een servercrash, brand, wateroverlast of een diefstal?
Een ramp zelf is niet altijd te vermijden, maar je kan er steeds alles aan doen om snel terug aan het werk te gaan.

Intercare werkt op maat van uw KMO een oplossing uit hoe u omgaat met een mogelijk disaster, en wat de te ondernemen stappen zijn om uw bedrijfs (of klant) kritische servers en data snel terug ter beschikking te stellen.

Referentiecase : Segers & Balcaen, een disaster recovery oplossing in een productieomgeving die zichzelf terugbetaald. 

 

Intercare | Make the connection | Diensten | Bedrijfsoplossingen | Telefonie
"Bereikbaarheid en communicatie"

Telefonie Infrastructuur oplossingen

Bereikbaarheid en communicatie zijn onmisbare aspecten binnen iedere bedrijfsomgeving.  Onder communicatie wordt voornamelijk het klassieke telefoonverkeer bedoeld samen met de mobiele bereikbaarheid.  U bent niet op kantoor?  Dan worden de binnenkomende gesprekken bij voorkeur onmiddellijk doorverbonden naar een mobiel toestel.  De traditionele telefooncentrales hebben meestal beperkingen op het vlak van uitbreiding en aanpassing aan nieuwe technologieën.

VOIP is de toekomst voor het telefoneren.  VOIP staat voor 'Voice over IP', 'Spraak over IP' in het Nederlands.  Een VOIP-oplossing betekent niet dat er onmiddellijk gebeld moet gaan worden over het internet, VOIP moet worden gezien als bellen over het eigen interne netwerk.  Met behulp van een gateway kan er gebeld worden over de bestaande ISDN-lijnen, de bestaande analoge lijnen en eventueel via de gsm-aansluitingen.

Een VOIP-centrale biedt verschillende flexibele oplossingen.  Zo kan een VOIP-centrale de bestaande centrale vervangen of ondersteunen.  Een VOIP-centrale kan ook alles overnemen, gesprekken opnemen, verschillende wachtmuziekjes afspelen, tegelijk het vast toestel en de gsm laten rinkelen.  Met de nieuwe smartphones kan het toestel bijvoorbeeld als één enkel toestel in de centrale geregistreerd worden om overal onder één nummer bereikbaar te zijn.