Intercare - Make the connection

Intercare - Make the connection

"Een wolk voor uw onderneming"

Cloud oplossingen

"De Cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort 'wolk van computers' vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die precies staan.  De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is niet verantwoordelijk voor het onderhoud.  De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een "eigen", in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur.  De cloud is dus een begrip dat online diensten aanduidt." (bron Wikipedia)

Met Cloud Computing kunt u gemakkelijk mobiel en flexibel werken. Op kantoor, thuis en onderweg, wereldwijd hebt u altijd toegang tot uw documenten, back-ups, e-mails, agenda's, adressenlijsten, .... Uw desktop, laptop, smartphone of tablet worden continu gesynchroniseerd en geven u en uw collega's de meest recente, betrouwbare informatie.

Is de Cloud iets voor u en uw onderneming?  Wat doet u in de Cloud en welke software draait u best nog steeds op uw eigen server en computers?  Wij zijn van mening dat op heden een hybride model het beste is in de meeste bedrijfssituaties.

Hierbij gebeurt een groot deel van de workflow via de Cloud, wat het u gemakkelijk maakt documenten en e-mails overal te raadplegen.  Aan de andere kant draaien we nog steeds de nodige software op de server en werkstations.  Uiteraard vloeit alles mooi in elkaar, daar zorgen wij voor, en kunt u met een gerust hart aan de slag.

Laat u adviseren door Intercare.  Wij volgen alles op de voet en bekijken welke oplossingen het beste zijn voor uw bedrijf.  Kiezen we voor een Cloud-gebasseerde beveiligingssuite?  Is Office 365 iets voor u?  Waar bewaart u het best gevoelige informatie?  Is online back-up geschikt voor uw bedrijf? etc...

 

Intercare | Make the connection | Diensten | Cloud oplossingen | Collocatie Diensten
"Eigen server op verplaatsing"

Collocatie Diensten Cloud oplossingen

Co-location of housing betekent niet alleen snelheid en bandbreedte, maar ook vrijheid.  U bepaalt zelf welke applicaties, databases en andere interactieve elementen in uw website of internetapplicatie gebruikt moeten worden en dit op uw eigen server of andere infrastructuur.

U wenst of heeft een eigen server?  Op zoek naar een gegarandeerd veilige locatie?  Met een gegarandeerd redundante snelle verbinding?  Dan heeft u met Intercare de juiste partner gevonden.

 

Intercare | Make the connection | Diensten | Cloud oplossingen | Infrastructuur Diensten
"IT-beheer in de cloud"

Infrastructuur Diensten Cloud oplossingen

Het beheren van een IT-park kan een zeer tijdrovende job zijn.  Er komt immers ook heel wat bij kijken: van het onderhouden en updaten van hardware en software tot het beheren van websites.  Intercare helpt uw bedrijf bij de voorziening van uw cloud infrastructuur, steeds op maat van uw behoeften.

Intercare is een professionele IT-reseller die voor u een cloud omgeving kan opzetten.  Wij beschikken daarvoor over een eigen server farm, die we 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 nauwlettend opvolgen op vlak van elektriciteit en connectiviteit met het internet.
Concreet wil dit zeggen dat u er gerust op mag zijn dat uw opslagruimte in de cloud ten allen tijde beschikbaar zal blijven, en dat u dus ook steeds aan uw documenten zal kunnen.  Maak u geen zorgen over de veiligheid van uw documenten.
Onze server worden streng bewaakt tegenover gevaar van buitenaf, zoals hackers en andere cybercriminelen.

Onze IT-diensten zijn steeds op maat van uw bedrijf!  Had u graag wat meer info gehad over onze expertise als cloud infrastructuur vertrekker, contacteer ons.

 

Intercare | Make the connection | Diensten | Cloud oplossingen | Online Backup
"Uw gegevens zijn goud waard!"

Online Backup Cloud oplossingen

“Vlaamse kmo’s onderschatten niet-materiële risico’s, zoals dataverlies door ICT-tekortkomingen, milieu- en reputatieschade. Ze beschermen er zich dan ook onvoldoende tegen”
Quote trends.be 23/01/2013

Als KMO is het van cruciaal belang dat uw data op regelmatige basis en liefst geautomatiseerd gebackupped worden.
Traditionele backups zoals tape en disk zijn echter gevoelig aan storingen en hebben vrij hoog faalratio.

Als antwoord op deze problematiek introduceerde Intercare een aantal jaren geleden zijn eigen oplossing, de IC backup.
Intercare garandeert een maximale veiligheid voor uw bedrijfsgegevens. Alle data worden versleuteld opgeslagen op redundante schijven in een datacenter.
Beveiligd tegen diefstal, waterschade en al wat bij u op kantoor zou kunnen gebeuren!

Mogelijkheden:

Server backup: Een geautomatiseerde oplossing neemt niet alleen dagelijkse (en ieder uur) een complete backup van de gewijzigde bestanden, ook de complete Windows server wordt hierin mee opgenomen.

Desktop backup: Een geautomatiseerd systeem die zorgt voor een backup van zodra er verbinding wordt gemaakt naar het internet. 

BOB backup: Specifiek voor onze BOB 50 klanten hebben we een oplossing, aan een vaste jaarlijkse kostprijs voor de backups van al uw dossiers.

 

Intercare | Make the connection | Diensten | Cloud oplossingen | Office 365
"Altijd en overal toegang tot uw documenten, e-mails, webvergaderingen, contacten en agenda's"

Office 365 Cloud oplossingen

Voortaan draaien uw vertrouwde Office-pakketten, SharePoint, Lync en Exchange mailserver in de cloud.
De abonnementsformules zorgen ervoor dat MS Office 365 toegankelijk is voor elke organisatie, groot en klein.  Wacht niet meer tot u thuis bent om uw mails te lezen, uw presentaties te verbeteren of uw offertes te versturen. 

Dankzij de online applicaties van MS Office 365 beschikt u over een heleboel tools die u helpen om efficiënter te werken en te communiceren met uw team, uw leveranciers en uw klanten.
Microsoft Office 365 is verkrijgbaar voor een vaste prijs per maand per gebruiker, wat uw IT-kosten perfect budgetteerbaar maakt. 

Gebruik maken van Microsoft Office 365 in de cloud betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dure investeringen in hardware, back-up, software en licenties.
Het enige wat u nodig hebt is een toestel met internetverbinding.

Intercare kiest samen met u de beste versie van Office 365 en zorgt voor de implementatie en ondersteuning achteraf.

Intercare | Make the connection | Diensten | Cloud oplossingen | Telefonie
Cloud telefonie

Telefonie Cloud oplossingen

Met Cloud-telefonie investeert u niet meer in een telefooncentrale, maar u huurt een IP telefooncentrale die op een server staat in een beveiligd datacenter en dit voor een vast bedrag per maand in functie van uw configuratie.  Enkel de telefoontoestellen dienen nog aangekocht te worden. U belt over een internetverbinding met kwaliteitsgaranties waardoor u ook nog eens aanzienlijk bespaart op de gesprekskosten.

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen of teleworkers?  Die kan u allemaal op dezelfde telefooncentrale aansluiten.  Zo vermijdt u een investering in meerdere telefooncentrales én bespaart u bovendien aanzienlijk op de gesprekskosten. De flexibiliteit van cloud-telefonie laat u bovendien toe om zeer snel gebruikers of vestigingen toe te voegen of te annuleren.

Contacteer ons voor meer informatie!

Intercare | Make the connection | Diensten | Cloud oplossingen | Domeinnaam
"Domeinnaam"

Domeinnaam Cloud oplossingen

De “domeinnaam” is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd.

Neem gerust contact met ons op, indien jullie hierover meer informatie willen.