Home » Moderne werkplek

Moderne werkplek

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Wilt u graag met uw bedrijf overstappen naar een moderne werkplek? Dan is Intercare uit Gent er om u op deze weg te begeleiden. Wij hebben een bijzonder grote expertise op gebied van infrastructuuroplossingen voor bedrijven. Graag helpen wij u om de werking van uw onderneming te stroomlijnen.

Wij zorgen voor een moderne, online werkplek

Een moderne werkplek is een online werkplek die toegankelijk, efficiënt en veilig is. Zo’n werkplek in de cloud kunt u volledig aanpassen aan de noden van uw bedrijf. Ons bedrijf gespecialiseerd in de cloud helpt allerhande ondernemingen om een moderne werkplek op maat in te richten. Eerst voeren we een IT-audit uit, waarbij we de huidige infrastructuur van uw bedrijf grondig onder de loep nemen. Vervolgens bedenken we oplossingen op maat. Deze oplossingen zijn gebaseerd op Office 365. Ook VOIP-oplossingen behoren tot de opties. Weet u niet goed hoe u zo’n online werkplek zelf moet onderhouden? Maak u geen zorgen, wij zorgen voor alle technische aspecten, van het onderhoud en beheer tot de beveiliging.

cloud illustratie

Ontdek alle mogelijkheden

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een cloudomgeving? Vraag advies en laat u bijstaan door de technische medewerkers van Intercare. Wij bekijken welke zakelijke cloudoplossingen uw bedrijf nodig heeft. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht als u hulp nodig heeft met bijvoorbeeld partner datasecurity. Neem contact op met onze medewerkers door een e-mail te sturen naar info@intercare.be,  het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 9 210 75 10 of naar +32 9 210 75 20. Wij staan garant voor persoonlijk contact en vertellen u graag meer over onze zakelijke cloudoplossingen.