Home ┬╗ Kmo ICT

Het verband tussen uw kmo en ICT.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software

Kan uw kmo wel wat professionele ondersteuning gebruiken op het vlak van ICT? De professionals van Intercare vertellen u graag alles over netwerkinfrastructuren. ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen uw kmo als u gebruik wilt maken van toepassingen, zoals de cloud of computersoftware. Wij vinden persoonlijk contact met uw kmo enorm belangrijk. Reken op onze kennis van ICT om u professionele bijstand te geven.

Geniet als kmo bij ons van een service omtrent ICT

Wij leveren correcte service op het gebied van de ICT voor uw kmo en bieden u gespecialiseerde software en cloudoplossingen aan, zodat u effici├źnt werkt. U kunt bij ons niet alleen terecht als u bijvoorbeeld technische ondersteuning nodig heeft, maar u kunt ook trainingen bij ons volgen zodat u steeds op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Ook als uw kmo op zoek is naar kwaliteitsvolle producten uit de ICT, zoals HP laptops of softwarepakketten om eenvoudig te factureren, zit u goed bij ons. Bekijk gerust ons aanbod en vraag advies als u niet zeker weet wat de beste keuze is voor u.

cloud illustratie

Stel ons in voor het installeren van uw ICT

Is uw onderneming op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de volledige installatie van alle ICT op zich kan nemen? Of wilt u er zeker van zijn dat u online altijd een back-up van uw server beschikbaar heeft? Neem dan snel contact op met de deskundige medewerkers van Intercare uit Gent. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@intercare.be, door te bellen naar +32 9 210 75 10 of +32 9 210 75 20 of door het contactformulier in te vullen.