Home ┬╗ Kmo ICT

Het verband tussen uw kmo en ICT.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software
Kan uw kmo wel wat professionele ondersteuning gebruiken op het vlak van ICT? De professionals van Intercare vertellen u graag alles over netwerkinfrastructuren. ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen uw kmo als u gebruik wilt maken van toepassingen, zoals de cloud of computersoftware. Wij vinden persoonlijk contact met uw kmo enorm belangrijk. Reken op onze kennis van ICT om u professionele bijstand te geven.

Geniet als kmo bij ons van een service omtrent ICT

Wij leveren correcte service op het gebied van de ICT voor uw kmo en bieden u gespecialiseerde software en cloudoplossingen aan, zodat u effici├źnt werkt. U kunt bij ons niet alleen terecht als u bijvoorbeeld technische ondersteuning nodig heeft, maar u kunt ook trainingen bij ons volgen zodat u steeds op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Ook als uw kmo op zoek is naar kwaliteitsvolle producten uit de ICT, zoals laptops of softwarepakketten om eenvoudig te factureren, zit u goed bij ons. Bekijk gerust ons aanbod en vraag advies als u niet zeker weet wat de beste keuze is voor u.

cloud illustratie

Stel ons in voor het installeren van uw ICT

Bent u op zoek naar betrouwbare bedrijfsoplossingen die ervoor zorgen dat u online aan de slag kunt? Dan zit u goed bij Intercare uit Gent. Neem snel contact op met onze ervaren medewerkers door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@intercare.be, bellen naar +32 9 210 75 10 of naar +32 9 210 75 20. Wij staan klaar om u meteen verder te helpen.