De KMO ICT specialist
Voor al uw ICT oplossingen
De volledige installatie van alle ICT

Uw kmo en ICT-omgeving

Intercare staat klaar voor uw kmo om toe te zien op het optimaal gebruik van de hele ICT-omgeving, door ervoor te zorgen dat u van het hele online gebeuren op de hoogte bent. ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen uw kmo als u gebruik wilt maken van toepassingen zoals de cloud of computersoftware. Wij dragen persoonlijk contact met uw kmo hoog in het vaandel en onze medewerkers hebben een generale kennis van ICT om u professionele bijstand te geven.

Geniet als kmo bij ons van correcte ICT-service

Wij leveren correcte ICT-service voor uw kmo en bieden u gespecialiseerde software en cloudoplossingen aan zodat u steeds efficiënt te werk kunt gaan. U kunt bij ons terecht als u bijvoorbeeld technische ondersteuning nodig heeft, maar u kunt bij ons ook trainingen volgen zodat u steeds op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Ook als uw kmo op zoek is naar kwaliteitsvolle producten uit de ICT-wereld, zoals laptops of softwarepakketten om eenvoudig te factureren, zit u goed bij ons. Bekijk gerust ons aanbod en vraag advies als u niet zeker bent wat u nu het best aanschaft.

Tandwielen - Intercare Cloud - Intercare

Stel ons in voor het installeren van uw ICT

Is uw kmo op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de volledige installatie van alle ICT op zich kan nemen? Of wilt u er zeker van zijn dat u online een back-up van uw server beschikbaar heeft? Neem dan snel contact op met de deskundige medewerkers van Intercare uit Gent. U bereikt ons door te bellen naar +32 9 210 75 10 of +32 9 210 75 20, of door het contactformulier in te vullen.