Home » Cloudoplossingen

Cloudoplossingen.

Voor al uw cloudoplossingen
Vrijblijvend advies op maat
Zowel telefonie als software
Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt met cloudoplossingen? Intercare uit Gent staat voor u klaar! Wij helpen u graag met het opzetten van een effectieve cloudomgeving. De cloud is een netwerk en vormt met allecomputers die hierop aangesloten zijn een netwerk van computers. Als eindgebruiker weet u echter niet op hoeveel of welke computer(s) de software draait en waar die zich precies bevinden. Dankzij de cloud heeft u meteen een overzicht over alle bestanden. U bent dus geen eigenaar en bent niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Wilt u graag meer weten over onze zakelijke cloudoplossingen? Ontdek dan onze uitgebreide dienstverlening.

Hoe werken zakelijke cloudoplossingen?

Dankzij onze cloudoplossingen gaat mobiel en flexibel werken gemakkelijker dan ooit. Wij helpen u een cloudomgeving opzetten, zodat u altijd en overal toegang heeft tot bijvoorbeeld uw documenten, back-ups, e-mails en agenda. Als u ervoor kiest om een cloudomgeving te laten opzetten, worden uw apparaten gesynchroniseerd zodat u steeds toegang heeft tot de meest recente informatie. Als u door ons een cloudomgeving laat opzetten, werkt u meestal online en kunt u uw data te allen tijde raadplegen. U kunt dus met een gerust hart aan de slag met uw zakelijke oplossingen en infrastructuur als u beslist ons in te schakelen. Wacht dus niet langer om ons in te schakelen voor het genereren van al uw zakelijke cloudoplossingen.

cloud illustratie

Contacteer onze medewerkers voor cloudoplossingen

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een cloudomgeving? Vraag advies en laat u bijstaan door de technische medewerkers van Intercare. Wij bekijken welke zakelijke cloudoplossingen uw bedrijf nodig heeft. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht als u hulp nodig heeft met bijvoorbeeld partner data security. Neem contact op met onze medewerkers door een e-mail te sturen naar info@intercare.be,  het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 9 210 75 10 of naar +32 9 210 75 20. Wij staan garant voor persoonlijk contact en vertellen u graag meer over onze zakelijke cloudoplossingen.